Volg ons

0639448425
vtv.meertuinders@gmail.com

Door gezamenlijk zaden, pootgoed, meststoffen en hulpmaterialen in te kopen kunnen voor de hieraan deelnemende leden aantrekkelijke kortingen worden gerealiseerd. Op grond van financiële overwegingen worden producten met een beperkte houdbaarheid alleen op bestelling ingekocht. In de maandelijkse nieuwsbrief wordt tijdig aangegeven met welke leveranciers van de betreffende producten voor het komende seizoen zaken zal worden gedaan en hoe en wanneer er besteld kan worden. Meer informatie over deze collectieve bestellingen vind u hier.

In de tuinwinkel is het hele jaar door een ruim assortiment aanwezig van verschillende meststoffen zoals kunstmest, koemest, kalkammonsalpeter en kalkkorrels. Ter bescherming van gewassen zijn er o.a. middelen tegen aardappelziekte, slakken en luizen. En er is natuurlijk altijd een ruime voorraad tonkinstokken en vliesdoek aanwezig.

Het actuele winkelaanbod is hier te downloaden.

Aardappels bewaren

Om de gerooide aardappels zo lang mogelijk te kunnen bewaren, is het raadzaam om ze te poederen met Luxan Anti Spruit. Dit voorkomt het vroegtijdig uitlopen. Helaas is het middel niet meer leverbaar. In onze winkel is nog een beperkte voorraad beschikbaar, dus wees er gauw bij! Een busje is voldoende voor 500 kilo piepers en gaat dus jaren mee! Het kost € 10,00.

 

Freesopdrachten

hier