Ondanks dat de dag met somber weer en wat later ook nog een regenbui begon, was het toch weer een succes. Het oogstfeest werd redelijk druk bezocht en tijdens de regen kon iedereen schuilen onder de grote tenten die opgesteld stonden. Daarna klaarde het weer gelukkig op en kwam zelfs de zon nog om de hoek kijken. Een beperkt aantal leden had geheel belangeloos een groot aantal producten afgestaan om te kunnen verkopen. De ingemaakte artikelen zoals uitjes en augurken en de verschillende soorten jam waren al snel uitverkocht. Ook de verse artikelen vonden gretig aftrek. Het was weer een gezellige dag, waarmee we toch zo’n € 400,00 voor de clubkas hebben weten te verdienen. Hulde dus voor de vrijwilligers die zich ingezet hebben op deze dag. Sommige vrijwilligers hebben zich zelfs zowel op vrijdag, zaterdag, zondag, als maandag (er moest ook nog wat opgeruimd worden!) ingezet. Hulde! Ook grote dank aan onze sponsors: Bloomia voor de bloembollen en het bier, Paviljoen Twiske voor de wijn en De Hop (Home of Pancakes and More) voor de overheerlijke gebakjes.

Kijk onder het kopje foto’s in het menu voor een leuke fotoreportage.