Stekjesruilbeurs bij De Meertuinders in samenwerking met Groei&Bloei.
Zondag 12 mei, mooi weer, zonnetje, droog. Ondanks dat het Moederdag was, werd de stekjes ruilbeurs goed bezocht. Het was behoorlijk druk, er hebben nog nooit zoveel auto’s op het pad gestaan. Er stonden zelfs auto’s geparkeerd in het gras langs de Willem Pijperlaan, voor de ingang van het complex. De verscheidenheid aan ingebrachte stekken was zeer groot en er zaten hele leuke en aparte dingen tussen. Korenbloem, Aloë Vera, Verbena, Framboos, Helleborus, IJslandse Papaver, snackpaprika, tomaat, om er maar een paar op te noemen. Ook waren er zaden te verkrijgen van allerlei stokrozen in verschillende kleuren. Er was weer taart en cake, verzorgd door leden van Groei&Bloei. Er werden weer veel wetenswaardigheden uitgewisseld omtrent de verzorging van de verschillende planten. Het was weer super gezellig en nadat bijna alle stekjes van eigenaar gewisseld waren keerde iedereen tevreden huiswaarts. Het was weer een zeer geslaagde dag en we kijken alweer uit naar de stekjes ruilbeurs in het najaar. Groei&Bloei bedankt voor de organisatie en De Meertuinders bedankt voor het beschikbaar stellen van de ruimte. Kijk hier voor een leuke foto impressie.