Zondag 23 september, het zag er somber uit. Het regende pijpenstelen en dat was voor de hele dag voorspeld. De verwachting was dat er niet veel mensen op af zouden komen, maar niets was minder waar. Men druppelde, letterlijk en figuurlijk, binnen in de Groene Keet. Daar was het al snel een gezellige drukte met koffie, cake en brownietaart. Er werd gezellig gepraat over tuinieren, plantjes, stekjes, zaden en natuurlijk, hoe kan het anders, over het weer. Het aanbod van meegebrachte stekjes was ook groot en zeer gevarieerd. Om twee uur werd het startsein gegeven en mocht er geruild worden. Wonder boven wonder was het op dat moment even droog. Heel veel stekjes vonden weer een nieuwe eigenaar en zullen een nieuwe tuin vinden waar ze liefdevol verzorgd zullen worden. Na het ruilen, het regende alweer, werd er nog gezellig nagepraat in de Groene Keet. Deze middag was ondanks de regen zeker niet in het water gevallen!