We kunnen weer terug kijken op een geslaagd oogstfeest. Het was prachtig, zonnig weer, wat natuurlijk veel mensen beweegt tot een gezellige buiten activiteit. De partytenten stonden keurig en strak, de kraampjes zagen er prachtig uit. De soepjes en hapjes waren weer heerlijk en er werd flink geproefd. De vers geoogste groenten en kruiden zagen er aantrekkelijk uit en gingen dan ook gretig van de hand. Alleen de flespompoenen bleven een beetje achter, misschien volgend jaar wat meer reclame maken. De door sommige leden zelf ingemaakte groentes, het zoetzuur, verschillende soorten jam en vruchtensappen zagen er ook weer super mooi uit. De potjes mooi versierd met fleurige lapjes stof en leuke etiketjes. De boeketjes op de tafels werden ook zeer gewaardeerd door de bezoekers. Met dank aan onze sponsors: Pannenkoekenrestaurant De Hop, Amstelpark Amsterdam, voor de gebakjes en Bloomia uit Enkhuizen voor de bloembollen. Jammer dat het alweer voorbij is, maar niet lang getreurd, volgend jaar is er weer een Oogstfeest! Kijk voor een beeldverslag van deze dag bij de foto’s op de website.