Zondag 22 april vond i.s.m. Groei&Bloei de stekjesruilbeurs plaats. Vanaf 13.30 uur werden de te ruilen plantjes, stekjes en zaden neergezet. Er werd al meteen van alles bekeken en keuzes gemaakt. Om 14:00 uur werd het startsein gegeven en wisselden de plantjes al snel van eigenaar. Ook de bijzondere zaden van Mijndert waren erg in trek. Er waren ook een aantal interessante boeken die een nieuwe lezer vonden. Informatie, wetenswaardigheden en adviezen omtrent plantverzorging en tuinieren werden gul gedeeld. Na het ruilen was er tijd voor het nuttigen van eigengemaakte cake, rijsttaart (super lekker) en andere lekkernijen, ingebracht door leden van Groei&Bloei. En uiteraard een kopje koffie of thee. Na afloop keerde iedereen tevreden naar huis met de nieuwe aanwinsten. Kortom, het was een geslaagde middag, waarbij ook de weergoden ons gunstig gezind waren. Kijk voor een aantal leuke foto’s van deze dag op de website onder foto’s.