Op zondag 17 september organiseerde Groei&Bloei weer haar jaarlijkse najaars-plantjesruildag op ons complex. Op deze – zowaar zonnige – middag werd vanaf 13:00 uur weer een breed scala aan tuin- en kamerplanten aangevoerd. Maar ook een kruiwagen vol tuinboeken, een forse stapel grote plastic potten, diverse hulpstukken voor waterslangen, kortom er was voor elk wat wils. Onder het genot van koffie, thee én een stukje van de zelf gemaakte taarten kon alles rustig worden bekeken. Nadat om 14:00 uur het startsein was gegeven wisselde tal van planten en materialen van eigenaar en werd de buit snel in de auto’s geladen. Binnen een uur was de klus geklaard, werd er nog wat nagepraat en gingen de Groei&Bloei leden tevreden weer huiswaarts. Het bestuur van de tuinvereniging kan terug kijken op een zeer geanimeerde en geslaagde middag.
Deze dag gemist of nog eens na beleven? Klik dan hier.