Nog even geduld, maar op zondagmiddag 3 september vieren De Meertuinders hun jaarlijkse Oogstfeest. Op die dag is het ‘open dag’ en kunnen onze leden met familie en kennissen, maar ook belangstellende bewoners kijken, voelen en proeven wat er zo al op ons complex wordt geteeld. En na een wat moeilijke start met een droog voorjaar, lijken de weergoden ons de laatste tijd toch gunstig gezind. Zonnig warm en van tijd tot tijd een flinke bui leidt tot groeizaam weer en een overvloedige oogst. Er vallen in september dus ruim voldoende moestuingewassen te bewonderen. Sommige producten hebben dan ook al een bewerking ondergaan, waardoor er van alles is te keuren en te proeven. Het Oogstfeest wordt opgeluisterd door Kliff & Kompanen. Deze Hoofddorpse band brengt muziek van Cliif Richard, The Shadows, The Ventures, The Monkees, Johnny Cash e.a. Muziek uit de late jaren ’50 en begin jaren ’60. Ter afsluiting is er in de namiddag nog een eenvoudige BBQ!